Friday, July 29, 2011

Kenapa ?

Hello , hari Nie akuu nak Luahkan Perasaan ini dah tak larat nak tahan perasaan ini :( , hari akuu rase SEDIH sangat .. tapi tak tahu kenapaa ?
Hati ismaa terasa SAKIT sangat . Sebab ape pun tak tahuu . nak nangis Jeaa :(
Ermmm Rinduu dieorg (s,s,a) , kenapa lahh sampai skunk tak tegur ? Kalu akuu Online FACEBOOK 
mesti ade orang yang Chat dgn akuu , tapi skunk . bilaa kau online , kite dahh tak TEGUR dahh . terasa sunyi sangat :( ermmmm Bilaa lahh kes Nie nak HABIS ? Ya allah' TOLONG lahh hamba mu ini :(
Akuuu sedih sangat , sampai hati akuu SAKIT sangat , PEDIH :(
ermmm akuu harapHARAP lahhhh dapat Baik semulaa . akuu mintx sangat . sbb akuu dah Anggap ko mcm kakak Akuuu :( sorry selama ini akuu buat salah kat kau . Aku mintak MAAF sesangat .. 
akuu nak Kite mcm duluuu , tak GaduhGADUH :( 
ermmmm Sunyinye tampa ko , TAK ada orang dahh yang boleh buat akuu HAPPY :( ?
ermmmmm , Kenapaa Air mata akuu tak nak Henti ? Why -_-
dahh lahh tuu STOP !! (tak ade MOOD) 
Kbaii :(

1 comment:

  1. jgn sedihhyyhh

    membalas kunjungan. jom join G.A

    ReplyDelete