Saturday, January 29, 2011

Benci budak macam kau !

Fuck lahh kau ' benci sial dengan kau sangatSANGAT !!! Pikir aku suke sangat dengan perangai kau tuu ' belagak je lebih .. sekarang kau lupa kawan-kawan kau kan ! semenjak budak bohsia tuu masuk skolaa kite'
baru form 1 kodd , bajet gilaa babi ' kau pikir kau bagus sangat arhhh BODOHH punye BETINA !!
Jangan harap lahh aku nak kawan dengan kau lagi ' Boleh blaa arhh . perangai macam setan ' FUCK you '
pikir kau HOT sangat lahh ' tak Hot pun ' Bajet hot lahh kau ' BENCIbenci kau sangat ' Arghhhhhhh !!!!!!!!

No comments:

Post a Comment